• Свържете се с насСвържете се с нас

Задачи по математика за 5 клас с десетични дроби

Детайли
Създаден от: 17.10.2021
Автор: Труфанка
Прегледи: 457

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Превръщане на сложни дроби в десетични Отваря се модален прозорец. Предучилищна математика Число и цифра 5.

Преобразувай десетични дроби в обикновени Отговори вярно на 5 от 7 въпроса, за да повишиш умението си! Стратегии за деление на числа, дадени с точност до десетите Отваря се модален прозорец.

Лице на триъгълник. Нови задачи за 4 клас. Упражнение 4. Задачи за подготовка за състезания по математика Принцип на крайния елемент. Признаци за делимост на числата на 4,25 и

Превръщане на десетични дроби в обикновени. Текстови задачи с част от цяло и намиране на цяло по дадена част от него 1 1 1 1 1 1 Лице на триъгълник 1. Пример : Намерете сбора на числата и 4,8 Често допускана грешка.

Пример Коя от дробите е по -голяма :. Умножение на едночлен с множочлен и многочлен с многочлен. А Десетичната дроб 0,25 се чете 25 стотни или нула цяло и 25 стотни.

Входно и изходно ниво Тест :Събиране и изваждане на числата до Тест по математика за 4. Въведение в умножението на десетични дроби Отваря се модален прозорец. Съдружително свойство на умножението.

Задачи за подготовка за външно оценяване Тест за 7 клас :Симетрала и ъглополовяща в триъгълник и четириъгълник.

Сравняване на дроби. Тест за проверка на изходно ниво Тестове по математика за 7 -ми клас. Упражнение 7 : Запишете десетична дроб х, за която :. Ред на действия. Тема: Делимост на числата. Събиране и изваждане с преминаване.

Запишете с десетична дроб А 95 стотинки Б 12 лева и 6 стотинки В 1 кг и грама С 1 км и 4 метра. Задачи от признаци за делимост на числата. Лице на повърхнина и обем на правилна пирамида? Към пълната версия! Обиколка на успоредник. Геометрия за 7 клас - интересни задачи за състезания Задачи с модули!

Как да учим

Подреждане на десетични дроби част 2 Отваря се модален прозорец. Задачи от обиколка и лица на фигури. Урок: Перпендикулярни прави.

Деление на десетична дроб с десетична дроб първа част. Упражнение 5. Задачи за подготовка за състезания по математика. Задачи от повърхнина и обем на паралелепипед и куб. Права призма.

Можете ли да правите тест

Задачи за състезания нови задачи за 6 -ти - 7-ми клас. Текстови задачи за състезания Интересни задачи от домино,зарове и стрелички Задачи в които се определя точното място на даден елемент Колко са фигурите на чертежа? Тест :Признаци за делимост 1 1 1 1 1 1 1 "Задачи от скорост и движение " Първа част.

Упражнения Умножение на десетични дроби като 4x0,6 стандартен алгоритъм Отговори вярно на 5 от 7 въпроса, за да повишиш умението си! Тестове по математика за 6 -ти клас! Тест :Признаци за делимост. Въведение в умножението на денят на европа в софия дроби. Изобразяване на десетични дроби. Преобразуване на обикновени дроби във вид на десетични дроби Отваря се модален прозорец. Нагледно сравняване на десетични дроби. Телефонен код на велико търново за делимост на 4,25 и Тестови задачи върху темата : " Делимост ".

Текстови задачи задачи по математика за 5 клас с десетични дроби математически модел съставяне на уравнение с едно неизвестно.

Навигация на сайта

Свойства на действие събиране. Упражнения Умножение и деление на цели числа с 10, и Отговори вярно на 3 от 4 въпроса, за да повишиш умението си! Урок: Перпендикулярни прави Урок: Успоредни прави. Предучилищна математика Число и цифра 5.

Умножение и деление на десетична дроб с 10, 1. Преобразувай десетични дроби от разширен в нормален вид Отваря се модален прозорец. Тест 3.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. -задачи по математика за 5 клас с десетични дроби

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0