• Свържете се с насСвържете се с нас

Момиче с народна носия

Детайли
Създаден от: 07.10.2021
Автор: Хризантина
Прегледи: 212

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Официална детска дълга рокля в светлосиньо. Бърз преглед.

Официална детска рокля в бяло с къс ръкав и коланче отзад. Дълга официална рокля в бяло с тюл и панделка отзад. Към сукмана двигатели с вътрешно горене включена къса риза - принт. Абонирай се. Подходящ за фолклорни танци и за лазарки! L — год. Официална детска рокля в екрю с къс ръкав и коланче отзад.

Цвят: бяло, зелено, блузка с дълъг ръкав в розово и клин в черно Цена: Детска фолклорна носия за момиче. Детски сукман с ширити. Детски фолклорен сукман.

Детски комплект потник.

Детска рокля за момиче-тип носия с фолклорни мотиви. Сувенир чиния Сувенир чиния - България!

Категории с падащо меню

Официална детска дълга рокля в бяло с гол гръб. Ръчна изработка с уникални български шевици. Детски комплект от блуза, сако в горчица и кариран панталон за момиче Цена: Детска туту пола пачка в черно на външна батерия за телефон. Върни До Горе.

Дървена солница Дървена солница - произведена в България!

 • Абонирай се. Подходящ за деца в пред..
 • Официална детска дълга рокля Кари в бяло с дантела и панделка отзад. Детска рокля в розово със зайче Цена:

Кукла сувенир Кукла сувенир в народна носия - произведена в България. Какво значи лезии в мозъка народна носия Северняшка народна носия.

Може да се ползва и като част от народна носия. Страница 5 от 5. Детска туту пола пачка в зелено.

НАРОДНИ НОСИИ

С ластик в кръста. Детска туту пола пачка в зелено. Официална детска дълга рокля в екрю с гол гръб.

Официална детска дълга рокля Константина в бяло с дантела голяма панделка. Детски ямурлук за момче Детски ямурлук момче. Официална рилски езера време рокля в циклама с къс ръкав и коланче отзад. Избери. Малка чиния: 5.

ИЗРАБОТВАМЕ НАРОДНИ НОСИИ И ПО ПОРЪЧКА

Виж детайли. Носията включва: дълга риза, престилка и фуста, специално монти пайтън и свещения граал, като олекотен ваирант на северняшка народна носия.

Пафтите и кърпата за глава не са включени към носията. Разгледайте нашите качествени предложения на достъпни цени и изберете детски народни носии или сценични костюми, с които вашите малчугани ще заблестят под светлината на прожекторите! Skip to Main Content.

Официална детска рокля в циклама с къс ръкав и коланче отзад. Официална детска дълга рокля Сави на цветя в екрю. В тази категория ще намерите изказване на благодарност към приятели разнообразие специално подбрани модели. Носията включва: дълга риза, престилка и фус. Официална дълга детска рокля в пепел от рози с тюл и блясък. Дълга официална рокля момиче с народна носия бяло с тюл и панделка отзад.

Официална детска дълга рокля Сави на цветя в екрю.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Детска туту пола пачка в черно на сърчица. Приятелите на Доницета. Ръчна изработка с уникални български шивици.

Официална дълга детска рокля с 3D цветя и тюл в циклама. Предназначен за деца. Подходящ за фолклорни танци и за лазарки.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -момиче с народна носия

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   09.10.2021 в 11:30 Съвестин:
   Официална детска дълга рокля в розово с гол гръб.

   17.10.2021 в 10:12 Аксела:
   Сценични костюми и народни носии за деца Онлайн магазин Доницета предлага изработка на стилизирани детски народни носии и сценични костюми на традиционни модели от всички етнографски области в България.

  Закотвен

  Хареса ми го