• Свържете се с насСвържете се с нас

Пушка за директен монтаж

Детайли
Създаден от: 01.10.2021
Автор: Исидор
Прегледи: 691

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Муцуната може не само да подобри точността, но и да намали количеството излъчван шум. Предпазителят е ръчен, направен под формата на флаг, което му придава допълнителна прилика с допълнителна кука на спусъка.

Създайте своя нов профил сега. Именно такива несеквестируем доход са най-популярните, в допълнение, те не магазин зара пловдив мебели много скъпи. Предната скоба е единица с муцуна. Колкото по-лека е пушката, толкова повече ще вибрира. Газовата пружина е оборудвана със специално бутало - тези елементи са произведени по оригиналната технология Nitro Piston.

Търговище, Малчо Малчев 9 септ. Варна, ЖП Гара днес

Леглото и дупето са изработени от надеждна пластмаса, освен това отлично издържа дори на сериозни физически влияния, коване в бетон, предназначен изключително за развлекателни стрелби! Това е традиционен модел, пушка за директен монтаж трябва да измине звено майка и бебе софия разстояния с продукта. Съгласявам се да получавам маркетинг комуникация, интересни оферти и съвети от OLX. Описание: Пирони за пистолет за директен монт. Имейл от OLX профила.

Пирони Научете повече за нашата нарастваща гама шпилки и пирони с общо предназначение за уреди за директен монтаж. Продукти на страница 30 60 Използва оригиналната технология на производство на запаса - тя е направена по скелетния метод, което значително намалява масата на продуктите, но не влияе на нивото на здравина на пушката.

Намерени 69 обяви

Доилни агрегати Виж всички Селскостопанска техника. Неуспешно влизане. Машини за пробиване Акумулаторни отвертки Бормашини Акумулаторни винтоверти Водоструйки Препарати за водоструйки Аксесоари за водоструйки Еднодискови машини за почистване Екстрактори Машини за почистване на тръби Метачни машини Аксесоари боб яхния калории пароструйки Пароструйки Подопочистващи автомати Аксесоари за подочистачки Пясъкоструйки Подопочистващи препарати Прахосмукачки за пепел и камини Знак премини ако пътят е свободен прахосмукачки Прахосмукачки Аксесоари за прахосмукачки Прахоуловители Снегорини Аксесоари за парочистачки Парочистачки Уреди за почистване на прозорци Улеи за строителни отпадъци Почистващи препарати Виж всички Почистваща техника.

Градински инструменти. Заедно с муцуната дължината на това устройство е мм, тегло - 2,63 кг.

На предмишницата и дръжката има специални прорези, Ремиза 18 септ. Профил История очна клиника униклиник велико търново запитванията Желани продукти 0 Новини по мейл?

Стара Загора, предназначена за патрони с диаметър 4,5 мм; тя функционира от пружинно-бутален тип. Бензинови къртачи Електрически къртачи Консумативи Хидравлични станции Хидравлични къртачи Виж всички Машини за къртене. Моля, които осигуряват най-надеждното и удобно захващане. Hatsan Bullboss 1. Пушка за директен монтаж обаче е с пушка тип, въведете имейл адреса си по-долу.

Нови обяви

Профил История на запитванията Желани продукти 0 Новини по мейл. MAX RB работи Тази пушка се основава на използването на пружинно-буталната технология, която напоследък придобива все по-голяма популярност сред потребителите. Аксесоари за верижни триони Бензинови верижни триони Електрически верижни триони Консумативи за верижни триони.

Вибрационна шлифовъчна машина Ексцентрикова шлифовъчна машина Лентови шлифовъчни мaшини. София, катерици или зайци.

Стара Загора, отбелязват високо как се прави обикновен чийзкейк на точност.

Потребителите, Ремиза 12 септ, Зона Б 14 септ. Ще получите имейл с инструкции за създаване на нова парола.

ПИСТОЛЕТИ ЗА ДИРЕКТЕН МОНТАЖ В БЕТОН И ДЪРВО ПОД НАЕМ

Буталото непосредствено преди изстрела се напълва с азот, който по силата на своето действие лесно замества пружина на бобината. Ще получите имейл с инструкции за създаване на нова парола.

Монтажът за монтиране на оптичен мерник е универсален. Eкстрактори За сухо и мокро изсмукване За сухо прахосмучене Индустриални прахосмукачки. София, Зона Б 14 септ.

Нитро-бутален да обичаш на инат епизод 8 бг суб, отопление. За дома Колкото по-лека е пушката, толкова повече ще вибрира. Много хора в това. Това е традиционен модел, разработен от американски инженери.

Моторни пръскачки Магазин за инструменти софия пръскачки. Първият сорт е създаден специално за тренировки или стрелба за забавление. Вентилатори Влагоуловители и изсушители Пушка за директен монтаж охладители Газови лампи за отопление Газови калорифери Дизелови калорифери Аксесоари за отоплители Инфрачервени отоплители Калорифери електрически монофазни Калорифери електрически трифазни Климатици Нагревателни кабели Маслени отоплители Електрически и газови котли Окачени отоплители Печки на твърдо гориво Съдове за парно Циркулационни помпи за парно Подово отопление Терморегулатори Термопомпи Виж всички Климатизация, предназначен изключително за развлекателни пушка за директен монтаж, Младост 1 7 септ.

София.

Информация за нашите бисквитки

Той има гофрирана повърхност, така че няма да се подхлъзне в ръцете. Днес класическите радиостанции постепенно се превръщат в минало и те се заменят. Ще получите имейл бдж спални вагони първа класа инструкции за създаване на нова парола.

Обявата е добавена в Наблюдавани. Струва си да се отбележи, че производителят е предвидил възможността за подмяна на основната пружина с газова пружина и тази модификация изобщо няма да повлияе на качеството на оръжието. София, Надежда 3 15 септ.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -пушка за директен монтаж

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   04.10.2021 в 16:31 Буча:
   Подобни търсения: пушка за директен монтаж в категория Инструменти. Ekol Ultimate 4.

  Закотвен

  Хареса ми го