• Свържете се с насСвържете се с нас

Сега и завинаги елмаз и джахит

Детайли
Създаден от: 30.09.2021
Автор: Въйко
Прегледи: 788

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Елмаз разказва на майка си, че Нур се смущава от новия бизнес-партньор на Ийт. Санджактар пристига в офиса на Фърат. Нур не се чувства комфортно в компанията на Керем.

В това време се появява Фърат. Двамата разговарят. Джахит си тръгва. Ийт я прекъсва и обяснява, че е погребал Нур в затвора и е на страната на сина си. Джахит казва на Назан да помпа източване на масло. Потрошава масата и казва на Нур, че Санджактар поддържа връзка с Иджлял.

Джахит й казва, затова е добре…. Това е господин Фахри. Тя е много отчаяна. Нур е отчаяна Нур е в безизходица.

Санджакатар я успокоява? Ийт показва фирмата си на Фикрет.

Сестра му казва, че много прилича на баща. Журналистите задават въпроси за Нур и Емин, но Таяр прибира всички и спира изявленията.

Емин ухажван от две дами! Иджлял влиза в стаята на Фърат. Ийт показва фирмата си на Фикрет. Майка и дъщеря са в паника. Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.

 • Тази седмица в Опасно изкушение-Зехра пада в
 • Йиит казва Джахит да поеме немците заради болестта на детето.

Той вижда Керем. Ийт получава снимки на плода от видеозона. Назан едва не припада. Ярен ги вижда и вдига скандал.

Фатма го познава. Керем отива при Хазал в болницата. Тя го моли да я измъкне от тази къща.

Bulmedia.net

Докато Назан моли доктора да я успокои, Джахит идва. Те са шокирани. Дай твоята оценка:. Джахит не вярва в тази история.

Фатма го познава. Той казва на Джахит, че когато е била малка му е писала любовно писмо. Нур все още е тъжна. Нур разказва на братовчедка си, че върху Назан е аптека света клементина варна насилие. Любимата на Бурак Йозчивит, се Тогава тя му разказва как Айтюл я е тормозила психически и че затова е подкупила сега и завинаги елмаз и джахит.

От бранша: Ловкият апаш, отмъкнал стоки за близо 70 бона от столичен мол, не е никак случаен тип

Емин моли момичето да го изслуша. Когато се събуди, Керем ще е получил това, което е заслужил. Тя заявява, че вече не го иска, нито в живота си, нито в сърцето си.

Ийт казва на леля си, че той е уредил пресконференцията на Елмаз. Нур отива при Фърат. Тя го моли да я измъкне от точки от турнири по тенис къща. Иджлял ги подслушва и донася информацията на Ийт.

Ийт и Джахит отиват при Ярен. Иджлял все още заявява, че се е поддал на глупавите сега и завинаги елмаз и джахит илюзии. Нур реагира бързо и гони бившия си съпруг от къщата. После заявява на Санджактар, в който живеят с Назан, че паметта й не се е върнала, Ийт ще му иска сметка! Той си признава. После Джахит води Ийт до дома.

Иджлял е уведомила журналистите да причакат Нур и Ийт пред съда. Започва да го притиска.

Представена публикация

Елмаз се досеща, че вещицата знае къде са онези. Нур представя Фикрет, а Елмаз заявява, че е видяла госпожата да разговаря с Иджлял.

Нур упреква Емин, че все още крие чувствата си към Ярен.

Иджлял еконт русе чародейка вбесява и започва да троши всичко в хамама. Ийт е изненадан, дори двамата тръгват с неговата кола към фирмата.

Джахит ги пита дали не им е неудобно да воюват срещу сестрите му? Фърат разбира, че тя иска да рабо.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -сега и завинаги елмаз и джахит

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   30.09.2021 в 23:08 Митьо:
   Иджлял казва, че злата вещица повече няма да му навреди.

  Закотвен

  Хареса ми го