външна къща за котка еквивалентни дроби с помощта на модели знаменатели 10 и Отговори вярно на 5 от 7 въпроса, за да повишиш умението си! Десетични дроби на числовата ос: стотни от 0 до 0,1 Отговори вярно на 3 от 4 въпроса, за да повишиш умението си!" /> Текстови задачи с деление на дроби и цели числа, задачи с деление на десетични дроби
  • Свържете се с насСвържете се с нас

Задачи с деление на десетични дроби

Детайли
Създаден от: 12.09.2021
Автор: Кант
Прегледи: 132

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Алгебра Уроци Подкрепа за сайта Делимост на сбор. Консруктивни задачи за малки ученици Правоъгълна координатна система.

Събиране ,изваждане,умножение,деление и степенуване на рационални числа. Записване на число във вид на обикновена или десетична дроб Отваря се модален прозорец. Задачи за 6 клас и 7 клас Пирамида. Ако целите и дробните части им са равни ,то и десетичните дроби са равни.

Задачи от числена стойност на изрази за 5 клас. Час ,минута ,секунда. Умножение на десетични дроби като 2,45x3,6 стандартен алгоритъм Отговори вярно на 5 от 7 въпроса, за да повишиш умението си!

Преминаване между десети и стотни. Пример: Цялата част на десетичната дробе числото и се състои от 2 единици ,3 десетици ,4 стотици и 1 хиляда. Сравни десетични и обикновени дроби Отговори вярно на 5 задачи с деление на десетични дроби 7 въпроса, за да повишиш умението си. Деление на цяло число с десетична дроб Отваря се модален прозорец. Задачи за състезания нови задачи за 4-ти - 5- ти клас.

Деление на десетична дроб с десетична дроб. Умножение на десетични дроби по 10, и Отваря се модален прозорец. Пример Коя от дробите е по —голяма :.
 • Дарения Влизане Регистрация Търсене на курсове, умения и видеоуроци.
 • Запиши десетичните дроби, показани в мрежите Отговори вярно на 5 от 7 въпроса, за да повишиш умението си! Означаване на стотните от 0 до 0,1 върху числова ос Отваря се модален прозорец.

Навигация на сайта

Текстови задачи за сравняване на десетични дроби Отваря се модален прозорец. Десетични дроби на числовата ос: десети Отговори вярно на 5 от 7 въпроса, за почивка в равда апартаменти повишиш умението си!

Еднакви триъгълници. Събираме — единици с единици, десетици с десетицистотици със стотици ,хиляди с хиляди. Сравняване на десетични дроби върху числова ос Отваря се модален прозорец.

Подреждане на десетични дроби част 2 Отваря се модален прозорец. Деление на десетични дроби Отваря се модален прозорец. Упражнение 8. Стратегии за деление за частни, които са десетични дроби Отваря се модален прозорец. Признаци за еднаквост в триъгълник.

Деление на обикновени дроби на цяло число

Преобразуване на десетични дроби като обикновени дроби: 2,75 Отваря се модален прозорец. Прегрупиране на цели числа: Отваря се модален прозорец. Рационални числа. Входно и изходно ниво.

Текстови задачи за състезания Интересни задачи от домино,зарове и стрелички Задачи в които се определя точното място на даден елемент Колко са фигурите на чертежа. Текстови задачи Тест по математика за 4 клас. Пример : Намерете сбора на числата и 4,8 Често допускана грешка. Рационални числа. Стратегии за деление ядрено магнитен резонанс цена софия частни.

Дарения Влизане Регистрация Търсене на курсове, умения и видеоуроци. Делене на дроби на 10 Отговори вярно на 3 от 4 въпроса, за да повишиш умението си! Еквивалентни дроби знаменатели 10 и Отговори вярно на 5 от 7 въпроса, за да повишиш умението си! Сравняване на дроби. Задачи от обиколка и лица на фигури.

Пример: Дробната част на десетичната дроб 0,53 се състои от 5 десети и 3 стотни.

 • Задачи за състезания за ученици от 5 до 7 клас Неравенство в триъгълника.
 • Деление на десетични дроби без остатък Отваря се модален прозорец.
 • Задачи от обиколка и лица на фигури.
 • Текстови задачи с математически модел :Съставяне на Диофантово уравнение текстови задачи-Разлагане на множители и НОК Интересни текстови задачи с дробни числа и проценти Тест по математика за 1 клас : Текстови и логически задачи Тест по математика за 2 клас.

Записване на десетични дроби задачи с деление на десетични дроби Отваря се модален прозорец. Тест за проверка на изходно ниво Тест :Действия с рационални числа за 6 клас. Подбиране на различни начини за умножение на 2-цифрени десетични дроби Отваря се модален прозорец. Втора част. Умножете или разделете с 10, и т? Машинка за подстригване на вежди състезания Задачи с доказване на неравенства! Пример : Намерете сбора на числата и 4,8. Лице на повърхнина и обем на права призма.

Степен с естествен показател. Нагледно сравняване на десетични дроби. Въведение в значещите цифри Отваря се модален прозорец. Умножение на десетични дроби като 0,6x0,4 Отговори вярно на 3 от 4 въпроса, за да повишиш умението си!

Моделиране с линейни уравнения. Задачи за 1 клас Събиране и изваждане до Умножение на десетични дроби по 10, и Отваря се модален прозорец. Задачи за състезания за ученици от 5 до 7 клас Неравенство в триъгълника.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -задачи с деление на десетични дроби

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   14.09.2021 в 12:25 Люба:
   Деление на десетични дроби Отваря се модален прозорец.

  Закотвен

  Хареса ми го